Alles over starten met Exact Online
binnen uw organisatie

Starten met Exact Online


U wilt graag starten met Exact Online of denkt hierover na. Wij bieden u ondersteuning vanaf de start.
Na een eerste kennismaking bespreken we graag met u wat uw behoeften zijn en hoe uw organisatie is ingericht. Hierna adviseren wij u welk Exact Online pakket het best bij uw organisatie past.

Ook geven wij u een passend advies voor de implementatie, afgestemd op uw wensen en budget. Vaak kan de implementatie al op korte termijn plaatsvinden bij één van onze gecertificeerde consultants.

Nadat de implementatie is gepland, helpen wij u op weg met informatie over de gewenste voorbereiding. Hierdoor worden de consultancy dagen zo efficiënt mogelijk benut.

Kortom, een helder stappenplan voor een goede start!

Exact Online abonnementen

De abonnementen van Exact Online zijn online af te sluiten en maandelijks opzegbaar.
Wij adviseren u op basis van grondige, inhoudelijke kennis van de software. Ook implementeren wij het geadviseerde abonnement.


Bekijk alle abonnementen

Getting Started

De Exact Online Getting Started pakketten zijn een goede keuze om snel en tegen een helder tarief te starten met Exact Online.
Het doel van een Getting Started is dat u samen met één van onze consultants het pakket naar uw wensen inricht en optimaliseert voor uw organisatie.
Bekijk alle Getting Started pakketten

Consultancy

Onze Exact Online specialisten helpen u graag met verschillende vraagstukken die u heeft met betrekking tot Exact Online.
Wij bieden u verschillende vormen van consultancy op het gebied van Exact Online.

Bekijk consultancy

Training

Auxil is een Exact Online Consultancy & Trainingspartner en verzorgt regelmatig trainingen op het gebied van Exact Online.
Er is een standaard training beschikbaar, maar de training kan ook voor uw organisatie op maat worden gemaakt.
Bekijk alle trainingen