Een persoonlijk en gedreven team
specialisten


Kennismaking Auxil Consultants & Apps


Auxil Consultants B.V. is een Exact Online gecertificeerde consultancy partner met de meest uitgevoerde implementaties in Nederland.
Door onze ervaring en 100% focus op Exact Online, durven wij ons 'Specialisten in Exact Online' te noemen. Of u nu een handels of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van Exact Online en het trainen van uw medewerkers.
 Wij zijn gecertificeerd voor alle productlijnen inclusief de Premium edities van Exact Online. Kunt u hulp gebruiken bij bijvoorbeeld de inrichting van Exact Online, het maken van lay-outs of de import van gegevens?
Onze consultants kunnen dit voor u regelen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u. Wij doen dit met passie, net als bij de ruim 2.500 andere bedrijven waarbij we Exact Online geïmplementeerd hebben.
Voor organisaties die nog geen klant van ons zijn, bieden wij ons speciale kennismakingstarief aan. Eén dag consultancy kost dan 
slechts € 930,-.
Apps? 
Naast advies over het inrichten en optimaliseren van Exact Online, kunnen wij uw processen ook optimaliseren met behulp van standaard apps of een app op maat. Deze activiteit verzorgen wij vanuit Auxil B.V., onze 'apps' organisatie. 
NEEM CONTACT MET ONS OP


Kennismakingstarief

Actievoorwaarden:


Nog geen klant
Het kennismakingstarief geldt voor organisaties die nog geen klant van ons zijn.
Voor één dag consultancy
Het kennismakingstarief voor één dag bedraagt € 930,- (i.p.v. € 1.070,-).
Voor eventuele vervolgdagen gelden de reguliere tarieven.
Aanmelden via contactformulier
Het kennismakingstarief wordt alleen toegepast bij consultaanvragen die via dit contactformulier onder vermelding van 'Kennismakingstarief' worden aangevraagd.
(Indien wij de consultaanvraag via Exact ontvangen, wordt u door Exact gefactureerd en kan er geen gebruik gemaakt worden van het kennismakingstarief.)