Een persoonlijk en gedreven team
specialisten

Over ons

Auxil Consultants & Apps bestaat uit 2 bedrijven met ieder een eigen focusgebied.
Auxil Consultants B.V. is vanaf 2013 de eerste Exact partner geweest die zich voor 100% heeft gefocust op de advisering en implementatie van Exact Online. Mede hierdoor zijn wij nu één van de grotere Exact Online gecertificeerde consultancy partners. Door deze jarenlange ervaring en 100% focus op Exact Online, durven wij ons met vertrouwen 'Specialisten in Exact Online' te noemen. Of u nu een handels- of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van Exact Online en het trainen van uw medewerkers.
Wij zijn gecertificeerd voor alle productlijnen inclusief de Premium edities van Exact Online. Naast advies over het inrichten en optimaliseren van Exact Online, kunnen wij uw processen ook optimaliseren met behulp van standaard apps of een app op maat.
Deze activiteit verzorgen wij vanuit Auxil B.V., onze 'apps' organisatie.
Graag delen wij onze kennis en ervaring met u. Wij doen dit met passie en plezier, net als bij de ruim 2.500 andere bedrijven waarbij we Exact Online geïmplementeerd hebben.

Ons teamDave Kickken
Directeur


Michel Hengstmengel
Directeur


Zeki Dönmez
Manager Consultancy


Chakib Rahman
Senior Consultant


Mohamed Bouhaulin
Consultant


Robert Boutkan
Consultant


Marga de Koning
Consultant


Kevin dos Santos Almeida
Consultant


Esther Otten
Sales & Marketing


Angela Schenkel
Sales & Marketing


Maarten Alleman
Senior Developer


Sander Hexspoor
Developer


Da-Xi Li
Developer


Jawed Balkhi
Junior Developer