Wij bieden unieke aanvullingen op Exact
zodat u nog meer uit het pakket kunt halen

Apps op maat

Met Apps op maat maken wij apps die specifiek worden ontwikkeld om bepaalde administratieve processen in uw organisatie te automatiseren. U kunt hierbij denken aan het bijwerken of geautomatiseerd verwerken van data, het maken van rapportage op maat of het uitwisselen van gegevens tussen Exact Online en een ander software pakket.
De mogelijkheden om processen te automatiseren in Exact Online zijn zeer uitgebreid. Het grote voordeel van een App op maat is dat we precies datgene kunnen automatiseren waar uw organisatie behoefte aan heeft. Niet meer en niet minder. Daarnaast verdient de investering in een App op maat zich in de regel binnen 1 jaar terug.
Onze aanpak
Afhankelijk van de complexiteit kunnen we de inventarisatie telefonisch doen of plannen we een business consultant in om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Nadat wij voldoende informatie hebben verzameld, kunnen we u een prijsindicatie of offerte mailen. Na acceptatie van de offerte plannen wij de werkzaamheden in.

Door onze kennis en ervaring met Exact Online en het ontwikkelen van apps kunnen wij enerzijds de investering aantrekkelijk en anderzijds de doorlooptijd kort houden. Voor de meeste apps op maat die wij ontwikkelen ligt de doorlooptijd van opdracht tot oplevering tussen de 2 weken en 2 maanden.

Bespaar tijd en kosten
Precies afgestemd op uw wensen en behoeften
De investering verdient zich vaak binnen 1 jaar terug
Optimaliseer uw processen (met een kortere doorlooptijd)

Heeft u een vraagstuk dat u wilt bespreken?

Of heeft u andere vragen over onze aanpak of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op