NIEUWS

Coronavirus en de dienstverlening van Auxil

Beste klanten,

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor Auxil Consultants & Apps. Niet alleen met betrekking tot onze apps en onze dienstverlening maar ook voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en de medewerkers van onze klanten.

We volgen dan ook nauwgezet de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en de maatregelen die onze overheid neemt om verspreiding van het virus te voorkomen. Gezien het onvoorspelbare karakter van deze situatie hebben we onze dagelijkse bedrijfsvoering aangepast naar aanleiding van de aanbevelingen en adviezen.

Onze dienstverlening

Ook in deze periode zijn we voor onze klanten normaal bereikbaar. Wij blijven u ook ondersteunen bij het gebruiken van Exact Online zoals u dat van ons gewend bent. Daarnaast zijn onze apps zoals altijd voor u 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar.

Al jaren gebruiken wij alleen maar online software waarmee onze medewerkers op elke werkplek met een internetaansluiting onze klanten kunnen ondersteunen. We hebben onze medewerkers dan ook verzocht om vanuit huis verder te werken. Dit is voor iedereen veilig en kan zonder beperkingen in onze dienstverlening.

Al onze medewerkers blijven zich 100% inzetten om al onze klanten te blijven ondersteunen.

Consultancy

Normaal gesproken ondersteunen onze consultants onze klanten op locatie en/of op afstand (remote consultancy). Gezien de huidige situatie is werken op afstand een noodzakelijke voorzorgsmaatregel die ons helpt om ieders veiligheid te waarborgen.

We hebben dan ook om deze reden besloten om voorlopig onze klanten alleen nog maar op afstand (remote) te ondersteunen. Zoals reeds aangegeven zijn onze consultants al gewend om deze vorm van dienstverlening aan te bieden.

We maken gebruik van de modernste middelen om samen met u hetzelfde serviceniveau aan te kunnen bieden als bij een consult bij u op locatie.

Wij hopen en vertrouwen op uw begrip.

Auxil Consultants & Apps

Dave Kickken
Michel Hengstmengel